De oplossing voor MKB

DigiGrow: De oneindige groeiende website

Real time dashboard

Ervaar de transparantie en controle met ons dashboard; krijg gedetailleerd inzicht in de prestaties van uw DigiGrow website, inclusief omzet en bezoekersaantallen.

Resultaatgericht

Ervaar de kracht van automatisatie met uw DigiGrow website; het past zich automatisch aan uw doelgroep aan en optimaliseert de gebruikerservaring.

Regionaal vindbaar

Elke maand zorgt de DigiGrow website automatisch voor nieuwe pagina's en SEO-geoptimaliseerde teksten, waardoor uw online vindbaarheid continu verbetert!

Wat is het?

De oneindige groeiende website

Het kiezen voor een DigiGrow website is een slimme en eenmalige investering. U heeft nooit meer een andere website nodig, want dankzij onze AI blijft deze zichzelf vernieuwen en ontwikkelen. Deze slimme technologie zorgt niet alleen voor een toekomstbestendige website, maar verdient zichzelf ook terug.

Door uitstekend vindbaar te zijn in Google én een webdesign dat perfect aansluit op uw doelgroep, zorgen wij voor een constante aanvoer van gekwalificeerde en warme leads elke maand. Investeer in zekerheid, groei en rendement met de DigiGrow website.

RESULTATEN

Krachtige AI voor SEO optimalisatie

DigiGrow is een door AI-gestuurde website die uw bedrijf even goed kent als u zelf. Onze geavanceerde AI genereert relevante SEO-teksten die voldoen aan de richtlijnen van het Google-algoritme. De AI analyseert welke zoekwoorden in uw branche in populariteit stijgen of juist dalen.

Vervolgens creëert de website automatisch een nieuwe pagina en plaatst daarop de nieuwe SEO-tekst. Het resultaat? Een website die continu relevant blijft en oneindig groeit. Zo garanderen wij dat potentiële klanten uw website snel en gemakkelijk vinden.

Digigrow dashboard

DigiGrow Dashboard


Zie de DigiGrow website als een auto - een eenmalige investering waar u dagelijks profijt van heeft. Net zoals elke auto brandstof nodig heeft, heeft ook een website zijn eigen 'brandstof'. Voor DigiGrow is dat: Linkbuilding.Linkbuilding is een maandelijks proces waarbij andere websites naar uw site linken.

Inzicht in jouw resultaten

Ervaar de helderheid en precisie van ons dashboard, waar je toegang hebt tot de meest actuele cijfers betreft omzet en bezoekersaantallen van jouw DigiGrow website.

Zoekwoorden en backlinks

Manage events, price rules, rewards codes and more. Control every detail of your event from within the platform. Control platform access with custom roles and permissions.

Hou de omzet bij

Met ons gebruiksvriendelijke dashboard behoud je volledige grip op de financiële prestaties van jouw DigiGrow website. Je ziet in één oogopslag de actuele omzetcijfers.

website

Heatmaps voor het beste resultaat

Heatmaps geven inzicht in het gedrag van websitebezoekers. Ze tonen waar mensen klikken, scrollen en waar ze stoppen. Dankzij deze data kunnen we direct zien welke delen van uw site presteren en welke verbeterd kunnen worden.

Met deze kennis optimaliseren we de gebruikerservaring, verhogen we de betrokkenheid en stimuleren we conversies. Kortom, met heatmaps zorgen we dat uw website effectief en doelgericht presteert.

website

Op Maat Gemaakt Webdesign voor Maximale Conversies met DigiGrow

Bij DigiSwift, streven wij ernaar om niet alleen bij te blijven met de laatste trends, maar ook om voorop te lopen. DigiGrow runt op geavanceerde AI-technologieën die zorgen voor een geoptimaliseerde gebruikerservaring, met uitzondering van één cruciaal onderdeel: het webdesign

Wij geloven dat ware schoonheid en effectiviteit in personalisatie liggen. Daarom werken onze webdesigners nauw samen met onze klanten om een webdesign op maat te creëren dat perfect aansluit bij hun unieke wensen en de behoeften van hun doelgroep.

Onze cases

Wij zijn Digiswift, jouw brug naar de toekomst van online marketing. Onze expertise? Het realiseren van digitale strategieën die spreken, inspireren en resultaten opleveren.

Een nieuwe website voor klein mechaniek in combinatie met sterke SEO en linkbuilding
Bezoek website
Een nieuwe website voor klein mechaniek in combinatie met sterke SEO en linkbuilding
Bezoek website
Een nieuwe website voor klein mechaniek in combinatie met sterke SEO en linkbuilding
Bezoek website
Een nieuwe website voor klein mechaniek in combinatie met sterke SEO en linkbuilding
Bezoek website

FUEL

De DigiGrow brandstof: Linkbuilding!

Zie de DigiGrow website als een auto - een eenmalige investering waar u dagelijks profijt van heeft. Net zoals elke auto brandstof nodig heeft, heeft ook een website zijn eigen 'brandstof'. Voor DigiGrow is dat: Linkbuilding.Linkbuilding is een maandelijks proces waarbij andere websites naar uw site linken.

Deze links boosten uw positie in de Google-zoekresultaten. Want laten we wel wezen, de meeste mensen klikken niet verder dan de eerste pagina. Met ons DigiGrow abonnement garanderen we dat uw website de welverdiende plek op de eerste pagina van Google bemachtigt.

Onderhoud

€55/maand
Voor onderhoud en hosting
DigiGrow Dashboard
Co2 Neutrale hosting
Maandelijkse updates
1 service uur
Heatmap aanpassingen
Kies

SEO Standaard

€325/maand
Regionaal vindbaar worden
DigiGrow Dashboard
30 content backlinks
3 - 5 plaatsnamen
4 SEO service uren
Onbeperkte SEO teksten
Kies

FAQ

Veel gestelde vragen

Wat is linkbuilding?
Linkbuilding is het proces van het verkrijgen van links van andere websites naar de uwe, wat helpt bij het verbeteren van de posities van uw zoekwoorden.
Wat is AI?
AI staat voor Kunstmatige Intelligentie. Het is een tak van de informatica die zich richt op het creëren van systemen die taken kunnen uitvoeren die normaal gesproken menselijke intelligentie vereisen.
Wat zijn SEO-teksten?
SEO-teksten zijn speciaal geoptimaliseerde teksten voor zoekmachines. Ze zijn zo geschreven dat ze beter scoren in de zoekresultaten van Google. SEO-teksten bevatten relevante zoekwoorden en plaatsnamen.
Hebben jullie ook DigiGrow webshops?
We zijn momenteel bezig met de ontwikkeling van DigiGrow webshops.
How does billing work?
Plans are per workspace, not per account. You can upgrade one workspace, and still have any number of free workspaces.
Waar staat SEO voor?
SEO staat voor Search Engine Optimization, oftewel zoekmachineoptimalisatie in het Nederlands. Het is het proces van het verbeteren van een website om hoger te ranken in zoekmachines.
Zit ik ergens aan vast?
Nee, het is een maandelijks opzegbaar abonnement.
Kan ik de website zelf aanpassen?
Teksten en foto's kunt u zelf wijzigen. Het design niet.
Gebruiken jullie templates?
Nee, alles wordt op maat gemaakt volgens de wensen van de klant.
Can other info be added to an invoice?
At the moment, the only way to add additional information to invoices is to add the information to the workspace's name.

Klaar voor

digitaal

succes

Laat
Uw
gegevens
achter
en
ontvang
binnen
één
Werkdag
een
vrijblijvend
advies

Share team inboxes

Whether you have a team of 2 or 200, our shared team inboxes keep everyone on the same page and in the loop.

Deliver instant answers

An all-in-one customer service platform that helps you balance everything your customers need to be happy.

Manage your team with reports

Measure what matters with Untitled’s easy-to-use reports. You can filter, export, and drilldown on the data in a couple clicks.

Connect with customers

Solve a problem or close a sale in real-time with chat. If no one is available, customers are seamlessly routed to email without confusion.

Connect the tools you already use

Explore 100+ integrations that make your day-to-day workflow more efficient and familiar. Plus, our extensive developer tools.

Offerte aanvragen

Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan en wij reageren binnen 24 uur!
Stap 1/3

Jouw gegevens

Contact gegevens
Step 2/3

Hoe kunnen we je helpen?

Step 3/3

Extra toelichting

Back
Volgende

Formulier verstuurd!

Binnen 24 uur nemen wij contact met je op

Oops! Something went wrong while submitting the form.