Autorijschool de Haas

10 - 30 nieuwe leerlingen per maand

klant

Autorijschool de Haas

Branche

Rijschool

afgerond op

Jan 17, 2024

Nieuwe website en SEO voor Autorijschool de Haas

Autorijschool de Haas in Arnhem, gerund door een bekende TikTok-ster die dagelijks nieuwe tips en tricks deelt om snel je rijbewijs te halen, had een verouderde website die niet aansloot bij de moderne uitstraling van zijn logo. De eigenaar wilde investeren in een nieuwe website die beter past bij zijn doelgroep en huisstijl.

UITDAGING

De oude website van Autorijschool de Haas was verouderd en niet afgestemd op de moderne branding en de jonge doelgroep. Dit maakte het moeilijk om online zichtbaar te zijn en nieuwe leerlingen aan te trekken.

OPLOSSING

We hebben een nieuwe, gebruiksvriendelijke website ontwikkeld die perfect aansluit op het moderne logo en de branding van de rijschool. Daarnaast hebben we een uitgebreide SEO-strategie geïmplementeerd, gericht op relevante zoekwoorden in Arnhem. Dit zorgde ervoor dat de rijschool beter vindbaar werd voor potentiële leerlingen.

RESULTAAT

Dankzij de nieuwe website en de effectieve SEO-strategie trekt Autorijschool de Haas nu 10 tot 30 nieuwe leerlingen per maand aan. De rijschool heeft een sterke online aanwezigheid en bereikt effectief zijn doelgroep.

No items found.

Lees de succesverhalen
van onze partners

Alle cases

vrijblijvend
Strategiegesprek?

Ontdek kosteloos en zonder verplichtingen welke online kansen er liggen voor jouw bedrijf.

Datum kiezen