Kempen Transport

Toename in verkeer en aanvragen

klant

Kempen Transport

Branche

Transport

afgerond op

Apr 18, 2024

Nieuwe website, branding en SEO voor Kempen Transport

Kempen Transport, een Belgisch bedrijf gespecialiseerd in sneltransport, koos voor een nieuwe branding, website en SEO-strategie. Hun oude website was verouderd en niet effectief. Omdat sneltransport een nichemarkt is met beperkte vraag, was het essentieel om goed vindbaar te zijn wanneer potentiële klanten op zoek waren naar deze dienst.

UITDAGING

Kempen Transport had een verouderde website die niet aansloot bij hun huidige diensten en klantenbehoeften. Het was moeilijk voor hen om online vindbaar te zijn, wat essentieel is in de nichemarkt van sneltransport.

OPLOSSING

We hebben een moderne en gebruiksvriendelijke website ontwikkeld, samen met een nieuwe branding die Kempen Transport professioneel en betrouwbaar positioneert. Voor de SEO-strategie hebben we voor elk relevant zoekwoord een specifieke pagina gemaakt en zijn we maandelijks bezig met linkbuilding om de zichtbaarheid in zowel België als Nederland te vergroten.

RESULTAAT

Door de nieuwe website en de uitgebreide SEO-strategie ziet Kempen Transport een significante stijging in het aantal aanvragen. Hun online zichtbaarheid is sterk verbeterd, waardoor ze nu beter vindbaar zijn voor potentiële klanten in zowel België als Nederland.

No items found.

Lees de succesverhalen
van onze partners

Alle cases

vrijblijvend
Strategiegesprek?

Ontdek kosteloos en zonder verplichtingen welke online kansen er liggen voor jouw bedrijf.

Datum kiezen