KM Exterio

30+ aanvragen in de eerste maand

klant

KM Exterio

Branche

Schoonmaak

afgerond op

May 21, 2024

Nieuwe website, branding en online marketing voor KM Exterio

KM Exterio, opgericht door dezelfde eigenaar als Kempen Transport, biedt diensten aan voor het schoonmaken van daken, gevels en opritten in België. Om dit nieuwe bedrijf succesvol te lanceren, wilde de eigenaar een website die gericht is op het genereren van aanvragen en een herkenbare branding.

UITDAGING

KM Exterio had een sterke online aanwezigheid en een consistente merkidentiteit nodig om voldoende aanvragen te genereren en hun personeel aan het werk te houden. De website moest conversiegericht zijn en goed vindbaar in de zoekmachines.

OPLOSSING

We hebben een professionele branding en een logo ontwikkeld om een sterke merkidentiteit te creëren. Vervolgens hebben we een conversiegerichte SEO-website ontwikkeld met een pagina voor elk relevant zoekwoord in België. Daarnaast hebben we Google Ads campagnes opgezet om snel verkeer en aanvragen te genereren.

RESULTAAT

In de eerste maand hebben we al meer dan 30 aanvragen ontvangen dankzij de Google Ads campagnes. De nieuwe website en branding zorgen voor een continue stroom van potentiële klanten, waardoor KM Exterio zijn diensten efficiënt kan aanbieden en zijn personeel optimaal aan het werk kan houden.

No items found.

Lees de succesverhalen
van onze partners

Alle cases

vrijblijvend
Strategiegesprek?

Ontdek kosteloos en zonder verplichtingen welke online kansen er liggen voor jouw bedrijf.

Datum kiezen