Bouwadvies Zuid

Nieuwe website met op maat gemaakte prefab configurator

klant

Bouwadvies Zuid

Branche

Bouw

afgerond op

Dec 5, 2023

Nieuwe website & Custom Configurator voor Bouwadvies Zuid

Voor Bouwadvies Zuid, een expert in prefab bouwoplossingen, hebben we een aanzienlijke upgrade van hun online aanwezigheid gerealiseerd door een nieuwe website te ontwikkelen en een unieke custom configurator te integreren.

Uitdaging

Onder leiding van Rick stond Bouwadvies Zuid voor de uitdaging om hun verouderde website, die oorspronkelijk in WordPress was gebouwd, te vernieuwen. De oude site was niet mobielvriendelijk en voldeed niet aan de moderne eisen van webdesign, wat resulteerde in een suboptimale gebruikerservaring.

Oplossing

We hebben een moderne, responsieve website in Webflow ontwikkeld, met een frisse en moderne uitstraling. Daarnaast hebben we een custom configurator geïmplementeerd, waarmee klanten van Bouwadvies Zuid de mogelijkheid krijgen om hun eigen prefab projecten samen te stellen. Deze interactieve tool verbetert niet alleen de gebruikerservaring op de website, maar vergemakkelijkt ook het salesproces door potentiële klanten direct inzicht te geven in de mogelijkheden en hen te voorzien van een gepersonaliseerde offerte.

Resultaat

De nieuwe website en custom configurator hebben Bouwadvies Zuid getransformeerd tot een voorloper in de industrie met een online aanwezigheid die hun expertise en innovatie in prefab bouwoplossingen weerspiegelt. De website biedt nu een optimale gebruikerservaring op alle apparaten, en de configurator heeft een nieuwe, interactieve dimensie toegevoegd aan de manier waarop klanten met Bouwadvies Zuid kunnen samenwerken. Dit heeft geresulteerd in een verhoogde klanttevredenheid en een sterker online merkimago.

No items found.

Lees de succesverhalen
van onze partners

Alle cases

vrijblijvend
Strategiegesprek?

Ontdek kosteloos en zonder verplichtingen welke online kansen er liggen voor jouw bedrijf.

Datum kiezen