Bouwbedrijf Sleenhoff

176% meer conversies

klant

Bouwbedrijf Sleenhoff

Branche

Bouw

afgerond op

Nov 16, 2022

Nieuwe website voor Bouwbedrijf Sleenhoff

In een tijdperk waarin online aanwezigheid cruciaal is voor het succes van elk bedrijf, heeft Bouwbedrijf Sleenhoff de strategische stap genomen om zijn digitale voetafdruk te vernieuwen. Samenwerking met DigiSwift heeft geleid tot de ontwikkeling van een nieuwe website die niet alleen de kernwaarden en het vakmanschap van het bedrijf uitstraalt, maar ook vertrouwen wekt bij de bezoeker.

Deze case onthult het proces achter de transformatie en de indrukwekkende resultaten die volgden. Lees verder om te ontdekken hoe we dit project hebben aangepakt en welke voordelen het Bouwbedrijf Sleenhoff heeft gebracht.

Uitdaging

Bouwbedrijf Sleenhoff, een  bouwbedrijf bekend om zijn vakmanschap en kwaliteit, stond voor de uitdaging om zijn online aanwezigheid te vernieuwen. De oude website voldeed niet meer aan de huidige standaarden van webdesign en functionaliteit, waardoor het bedrijf potentiële klanten misliep. Mark benaderde DigiSwift met de vraag om een moderne, gebruiksvriendelijke website te ontwikkelen die het vertrouwen en de professionaliteit van het bedrijf weerspiegelt.

Oplossing

DigiSwift heeft een uitgebreide analyse uitgevoerd van de doelgroep van Bouwbedrijf Sleenhoff en de belangrijkste concurrenten in de branche. Op basis van deze analyse hebben we een op maat gemaakte website ontwikkeld met een strak, professioneel ontwerp dat de identiteit en waarden van het bedrijf benadrukt. De nieuwe website is geoptimaliseerd voor alle apparaten, van desktops tot smartphones, en biedt een optimale gebruikerservaring met snelle laadtijden en intuïtieve navigatie.

Resultaat

De nieuwe website van Bouwbedrijf Sleenhoff werd met enthousiasme ontvangen door zowel het team van Mark als hun klanten. Dankzij het vernieuwde ontwerp en de verbeterde functionaliteit heeft het bedrijf een significante toename gezien in online aanvragen en engagement van potentiële klanten. De site straalt vertrouwen uit en onderstreept het vakmanschap en de expertise van Bouwbedrijf Sleenhoff, waardoor het bedrijf zich onderscheidt in een concurrerende markt.

No items found.

Lees de succesverhalen
van onze partners

Alle cases

vrijblijvend
Strategiegesprek?

Ontdek kosteloos en zonder verplichtingen welke online kansen er liggen voor jouw bedrijf.

Datum kiezen