De Sales Guys

300+ sollicitanten per maand

klant

Tamiem

Branche

Sales

afgerond op

Jun 8, 2023

Compleetpakket voor De Sales Guys - Marktleider in direct sales

Bij De Sales Guys, een dynamisch salesbedrijf gespecialiseerd in direct sales binnen de energie- en internetsector, was er een dringende behoefte aan uitbreiding van het team met gekwalificeerde accountmanagers. Ontdek hoe onze  aanpak in branding, online marketing en CRM-implementatie hen heeft geholpen hun doelen te bereiken.

UITDAGING

De Sales Guys zochten naar effectieve manieren om hun team van accountmanagers uit te breiden om hun groei in de competitieve energie- en internetbranche te ondersteunen. Hun bestaande online aanwezigheid en recruitmentstrategieën waren niet toereikend om de gewenste kandidaten aan te trekken.

OPLOSSING

Wij hebben een compleet vernieuwde merkidentiteit en een conversiegerichte website gecreëerd die specifiek gericht is op de doelgroep van potentiële accountmanagers. In samenwerking met UHU Productions hebben we een draaidag georganiseerd om content te schieten voor advertenties op sociale media platforms zoals TikTok, Instagram en Facebook, om het bereik en de aantrekkingskracht te vergroten. Daarnaast hebben we een CRM-systeem op maat geïmplementeerd voor een gestroomlijnd beheer van sollicitatieprocessen.

RESULTAAT

Deze gecombineerde aanpak heeft geleid tot een significante toename van sollicitaties, met gemiddeld 10 nieuwe sollicitanten per dag, specifiek gericht op de rol van accountmanager. De Sales Guys hebben nu een solide basis om hun positie in de markt te verstevigen en hun groeidoelstellingen te realiseren.

No items found.

Lees de succesverhalen
van onze partners

Alle cases

vrijblijvend
Strategiegesprek?

Ontdek kosteloos en zonder verplichtingen welke online kansen er liggen voor jouw bedrijf.

Datum kiezen