Flattire

300+ reparaties per maand

klant

Flattire

Branche

Fietsen

afgerond op

Oct 10, 2023

Nieuw website, Branding, SEO en Google Ads voor Flattire

Voor Flattire, een mobiele fietsenmaker in Amsterdam, hebben we een geheel nieuwe website ontwikkeld met designelementen die de essentie van Amsterdam weerspiegelen. Deze upgrade was gericht op het verbeteren van hun online zichtbaarheid en het aantrekken van meer klanten door de stad heen.

Uitdaging

Het verhogen van de online vindbaarheid van Flattire in een competitieve markt zoals Amsterdam, waar fietsen een primair vervoermiddel is.

Oplossing

Naast het bouwen van een nieuwe website, hebben we geïnvesteerd in SEO-strategieën om Flattire op meerdere topposities in zoekmachineresultaten te plaatsen. We hebben ook Google Ads ingezet om dagelijks kostenefficiënte leads te genereren, waardoor Flattire hun team van fietsenmakers effectief elke dag op pad kan sturen.

Resultaat

De combinatie van een aantrekkelijke, functionele website en gerichte online marketinginspanningen heeft geleid tot een aanzienlijke toename in vindbaarheid en leads. Flattire heeft nu een sterke online aanwezigheid in Amsterdam, waarbij ze dagelijks nieuwe klanten aantrekken en hun service naar een hoger niveau tillen.

No items found.

Lees de succesverhalen
van onze partners

Alle cases

vrijblijvend
Strategiegesprek?

Ontdek kosteloos en zonder verplichtingen welke online kansen er liggen voor jouw bedrijf.

Datum kiezen