Petsfish

Nieuwe website met AI toepassingen

klant

Petsfish

Branche

Groothandel

afgerond op

Dec 13, 2023

Nieuwe website en SEO voor Petsfish

Petsfish, een bedrijf dat unieke vissnacks voor honden produceert, wilde een professionele website om grote klanten aan te trekken in de B2B-sector. Tegelijkertijd moest de website een speelse stijl hebben, passend bij het huisdierensegment. De eigenaar, een bekende Nederlander, wilde zijn merk effectief presenteren.

UITDAGING

Petsfish had geen website die zowel professioneel als speels genoeg was om grote B2B-klanten aan te trekken en tegelijkertijd de aandacht van huisdiereigenaren te trekken. Daarnaast wilde de eigenaar zijn bekendheid benutten zonder afbreuk te doen aan de zakelijke uitstraling.

OPLOSSING

We hebben een website ontwikkeld met een professionele uitstraling om grote klanten aan te trekken, terwijl we een speelse stijl hebben behouden die aansluit bij het huisdierensegment. We hebben AI ingezet om hoogwaardige foto’s te genereren ter opvulling. Daarnaast hebben we pagina's gelanceerd met zoekwoorden rondom hondensnacks om de online vindbaarheid te vergroten.

RESULTAAT

Dankzij de nieuwe website en effectieve SEO-strategie trekt Petsfish nu succesvol grote B2B-klanten aan, terwijl het ook aantrekkelijk blijft voor huisdiereigenaren. De website weerspiegelt zowel de professionaliteit als de speelse aard van het merk, wat resulteert in een sterke online aanwezigheid en groeiende bekendheid.

No items found.

Lees de succesverhalen
van onze partners

Alle cases

vrijblijvend
Strategiegesprek?

Ontdek kosteloos en zonder verplichtingen welke online kansen er liggen voor jouw bedrijf.

Datum kiezen