Sellevate

10 - 20 nieuwe gebruikers per maand

klant

Rutger

Branche

E-commerce

afgerond op

Dec 20, 2022

Nieuwe website & SEO voor Sellevate

Voor Sellevate, een innovatief platform dat verkopers op bol.com ondersteunt, hebben we de uitdaging aangenomen om hun online aanwezigheid te transformeren. De focus lag op het verbeteren van de websitefunctionaliteit en het versterken van de SEO-prestaties.

Uitdaging

De oude website van Sellevate, gebouwd in WordPress, was niet mobielvriendelijk en had een slechte structuur. Dit belemmerde de gebruikservaring en SEO-prestaties, essentieel voor hun zichtbaarheid en succes.

Oplossing

We hebben het bestaande webdesign behouden en een nieuwe, geoptimaliseerde website in Webflow ontwikkeld. Door onze AI-gestuurde blogautomatisatie te integreren en strategische backlinks te implementeren, hebben we de contentcreatie gestroomlijnd en de SEO-resultaten aanzienlijk verbeterd.

Resultaat

De nieuwe website van Sellevate is nu volledig responsief en biedt een verbeterde gebruikservaring op alle apparaten. Dankzij de geïntegreerde AI en SEO-boost hebben we een merkbare toename in organisch verkeer en verbeterde zoekmachine rankings gerealiseerd, waardoor Sellevate sterker dan ooit in de markt staat.

No items found.

Lees de succesverhalen
van onze partners

Alle cases

vrijblijvend
Strategiegesprek?

Ontdek kosteloos en zonder verplichtingen welke online kansen er liggen voor jouw bedrijf.

Datum kiezen