Thuisbatterij Baas

1000+ aanvragen in de eerste maand

klant

Marvin | Peter

Branche

Verduurzaming

afgerond op

Feb 4, 2024

Totaalpakket voor Thuisbatterij Baas

We hebben een volledig nieuwe website ontwikkeld voor Thuisbatterij Baas, gericht op het verbeteren van zowel de klantbeleving als de interne bedrijfsprocessen. Een sleutelfunctie van de nieuwe site is een op maat gemaakte calculator die klanten helpt bij het berekenen van hun specifieke thuisbatterijbehoeften, waardoor het selectieproces aanzienlijk wordt vereenvoudigd.

Uitdaging

Een van de grootste uitdagingen was het ontwikkelen van een gebruiksvriendelijke, maar technisch geavanceerde tool die klanten in staat stelt om op een interactieve manier de juiste thuisbatterij voor hun behoeften te vinden. Daarnaast was het essentieel om de website en de calculator naadloos te integreren met het bestaande CRM-systeem van het bedrijf via een API, om zo een efficiënte leadgeneratie en -beheer te garanderen.

Oplossing

Ons team ontwierp een strakke en visueel aantrekkelijke website met een focus op gebruikerservaring en merkidentiteit. De ingebouwde calculator werd ontwikkeld in nauwe samenwerking met Thuisbatterij Baas om ervoor te zorgen dat deze nauwkeurig de behoeften van de gebruikers kon analyseren en hen van relevante aanbevelingen kon voorzien. De API-integratie zorgde voor een naadloze overdracht van gegevens tussen de website en het CRM, waardoor het bedrijf efficiënter kon opereren.

Resultaat

Dankzij de nieuwe website en de geïntegreerde calculator heeft Thuisbatterij Baas een significante toename in online engagement en leadgeneratie ervaren. De campagnes op Instagram, Facebook, en Google Ads hebben de online zichtbaarheid verder vergroot en dragen bij aan het landelijk vindbaar maken van het bedrijf. Dit alles heeft geresulteerd in een sterke positie in de markt en een basis voor toekomstige groei en succes.

No items found.

Lees de succesverhalen
van onze partners

Alle cases

vrijblijvend
Strategiegesprek?

Ontdek kosteloos en zonder verplichtingen welke online kansen er liggen voor jouw bedrijf.

Datum kiezen