Terug naar cases

case

Magnolia Weddingplanner

Verbeterde userexperience met blog CMS

Website laten maken
klant

Janneke

afgerond op

Feb 12, 2024

Nieuwe Wordpress website voor Magnolia Weddingplanner

Voor Magnolia Weddingplanner, onder leiding van Janneke, transformeerden we een verouderde website naar een modern, mobielvriendelijk platform. Deze case laat zien hoe we met een strategische aanpak en creatief design niet alleen de online aanwezigheid van Magnolia hebben vernieuwd, maar ook nieuwe mogelijkheden voor interactie en contentcreatie hebben geopend. Ontdek hoe onze op maat gemaakte oplossingen Janneke in staat hebben gesteld om haar passie en expertise in de trouwbranche op een nieuwe manier te delen.

UITDAGING

Magnolia Weddingplanner stond voor de uitdaging om haar verouderde website te vernieuwen. De oude site was niet gebruiksvriendelijk op mobiele apparaten en miste de moderne uitstraling die nodig is om potentiële klanten aan te trekken. Janneke had ook de wens om zelf inhoud te kunnen beheren en regelmatig blogposts te publiceren om haar expertise en de laatste trends in de trouwbranche te delen.

OPLOSSING

DigiSwift heeft een volledige website-revamp uitgevoerd met behulp van WordPress, waardoor de site niet alleen mobielvriendelijk werd, maar ook een frisse, elegante look kreeg. Door de integratie van een gebruiksvriendelijk contentmanagementsysteem (CMS) hebben we Janneke in staat gesteld om zelfstandig de website te beheren en te bloggen. Het design is specifiek afgestemd op de wensen en het publiek van Magnolia, met toevoeging van visuele elementen die de essentie van haar merk versterken.

RESULTAAT

De vernieuwde website van Magnolia Weddingplanner heeft geleid tot een aanzienlijke verbetering in gebruikerservaring en engagement. Janneke kan nu moeiteloos nieuwe content delen, wat essentieel is voor het opbouwen van relaties met haar doelgroep en het tonen van haar expertise. De site heeft een hogere zichtbaarheid in zoekmachines en trekt meer bezoekers, wat heeft geresulteerd in een toename van aanvragen voor trouwplanningsdiensten. De elegante uitstraling en verbeterde functionaliteit weerspiegelen perfect het hoogwaardige aanbod van Magnolia Weddingplanner.

BEKIJK LIVE webSITE
Bekijk live website
No items found.

Meer cases

Klein Mechaniek

Vindbaar op 45+ zoekwoorden

bekijken
bekijken

De Sales Guys

1120% meer sollicitanten per dag

bekijken
bekijken

Toteco

1220% meer aanvragen via de website

bekijken
bekijken

Bouwadvies Zuid

Nieuwe website met op maat gemaakte prefab configurator

bekijken
bekijken

Flattire

331% meer aanvragen via de website en lokaal vindbaar

bekijken
bekijken

Thuisbatterij Baas

745% meer offerteaanvragen door Google Ads

bekijken
bekijken

Sellevate

Verbeterde userexerpience en 146% beter vindbaar op Google

bekijken
bekijken

Bouwbedrijf Sleenhoff

176% meer conversies

bekijken
bekijken
contact

vrijblijvend
Adviesgesprek?

Ontdek kosteloos en zonder verplichtingen welke online kansen er liggen voor jouw bedrijf.

Inplannen

INPLANNEN

arrow with curve